Mit jelenthetett ez az álom? (érdemes elolvasni)
Álmomban hajótörést szenvedtem. Mindenki meghalt körülöttem, családtagjaim is. Eztán a vízben hánykolódtam, majd hatalmas örvények kezdtek körülöttem megjelenni. Álmomban ilyen tisztán még nem éreztem ilyen félelmet. Aztán lerántottak a víz alá. Hangokat hallottam, beszéltek hozzám, nyugtattak, csak egy baj volt: nem volt senki körülöttem. És tudtam levegőzni a vízben, ami úgy egyébként már álomban is furcsa. Eztán odalenn éltem, sokáig a víz alatt, hiszen álomban másképp telik az idő. Mindig láttam fényeket a legmélyebb helyeken is, szép volt, és félelmetes. De eztán jött az, hogy felmentem a felszínre, ahol vihar volt. Ráadásul még az örvények is ott voltak, ugyan úgy, ahogy először láttam őket.
A hozzáértőket kérem, hogy ha netán valami ötletük van az álommal kapcsolatba, akkor segítsenek. Köszönöm!
Ühümm... ahamm.. hátigen.. ez érdekes.
A diagnózis, az én álláspontom szerint az lehet, hogy téged elnyomnak. Nem vagy elég határozott, ezért más emberek elnyomnak és uralkodnak rajtad, amibe te belenyugszol és nem akarsz feljönni a felszínre, hanem elvagy ott magadnak a tenger fenéken. Ússz fel bazzeg.
A félelem azért volt mert nagy, és ismeretlen elött állsz, és ha megismerted még akkor is nagyon nehéz lesz tényként elhinni, de látni fogod hogy szép és jó, és lassan alkalmazkodsz hozzá.
Lehet az álom pár hónap vagy több év után teljesül csak, de ha Isten figyel rád mindenképpen eljön a legjobb időben, nagy változásként. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!