Érdemes álomnaplót vezetni?
Már egy ideje gondolkozom azon h álomnapló-írásba kezdjek, mert mindig fontosnak tartottam őket, ráadásul szinte mindig emlékszem rájuk és sokszor nap közben is azon töprengek h miért álmodtam ezt vagy azt. Ilyen naplót viszont csak úgy érdemes vezetni, ha pontosan úgy írok le mindent ahogy az álmomban volt, és minél részletesebben, h mit éreztem, stb. Régebben vezettem "normál" naplót, és nem is nagyon rejtettem el, mert a családom nem olvasná el, de egy álomnaplóba nem a véleményemet, vagy olyan gondolataimat írnám, amiket másokkal is megosztanék, hanem pont azért vezetném, hogy jobbam megismerjem magamat.
Szóval ezeknek a papírra vetésétől úgy érezném h mások számára is elérhetővé tettem azt a kevés gondolatomat amit megtartanék magamnak.
persze el lehet rejteni, meg amúgy se szoktak turkálni a cuccaim között...paranoiás vagyok? :D
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!