Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért jó egyeseknek tuc tuc...

Miért jó egyeseknek tuc tuc zenét bömbölve hallgatva kocsit vezetni?

Figyelt kérdés
Amikor megáll egy ilyen személy a kocsijával a házunk előtt, még a fal is beremeg.
2012. ápr. 13. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
nagyfiúskodnak
2012. ápr. 13. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért jó egyeseknek rock 'n roll zenét bömbölve kocsit vezetni? Mert ilyen is van. Azért jó nekik, mert élvezik a zenét. A másik meg, kocsiban halkabb a zene, mert ahogy vezet (pláne ha le van húzva az ablak), bezavar a zúgás is, így te, aki csak állsz egyhelyben, sokkal hangosabban hallod mint ő. (Nyilván amikor ő megáll, ő is hangosabban hallja, de most nem fogja minden pirosnál lehalkítani.) Nekem kocsim sincs, üvöltve zenét hallgatni sem szeretek, de még egy idióta is ki tud ilyesmit következtetni. (Plusz ott van az is, amit az első írt, de gondolom arra sem nehéz rájönni. Végeredmény = plusz egy hótfelesleges kérdés az oldalon.)
2012. ápr. 14. 00:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek a második válaszadóval. Annyit fűznék még hozzá, hogy arra sem nehéz rájönni, hogy a kérdező miért írta ki mégis a kérdést...

Zavarja őt, és bár feltehetőleg tudja a választ, szeretné hallani másoktól, hogy ez a jelenség őket is zavarja. Szeretné kibeszélni magából a felháborodottságát.

Kérdező, számomra sem volt szimpatikus az ilyesmi soha. Párszor volt alkalmam ilyen emberekkel utazni, kijelenthetem kellően hangos a kocsiban is a zene...

Azért én az itteni városi forgalomban nem mernék így vezetni. És nem velem van a probléma, mert sokszor volt már, hogy majdnem koccantunk! Laza, vidéki, vagy nem forgalmas úton más, de itt ahol, amúgy is nagyon kell figyelni ez elég nagy meggondolatlanság.

Ha valaki néha szeretné jól érezni magát, vagy ilyesmi, azzal nincs is gond, de a többség mindig, mindenhová max. hangerőn szóló zenével gurul. Régen lakott a szomszédban egy - mondjuk ki - r.banc, őt sokszor ilyenkor hajnalban hozták haza, mondhatom, csodálatos volt, amikor pl. nyáron, nyitott ablaknál erre ébredtünk, aztán természetesen még itt voltak min. fél órán keresztül, amíg összepakolt a csaj ruhákat, aztán mentek tovább. Nagynehezen visszalaudt az ember, de 1-1,5 órán belül már kelhetett is fel.

Nem vagyok én sem szent, nekem is vannak "dolgaim", előfordult pl. hogy hajnalban érkeztem haza, de még a motorháztetőn egymásnak estünk (igen, és még én r.ibancoztam, de én ezt a párommal tettem, nem minden 3. nap mással)... De nekem arra nem volt szükségem sosem, hogy erre az egész utca figyelmét felhívjuk, pl. hangos zenével.

Különben a legtöbb ilyen ember azért veszi fel a hangerőt, hogy másokkal tudassa, hogy ő milyen jó zenét hallgat. Komolyan, előfordult, hogy megkérdeztem, hogy lát-e esélyt arra, hogy halkabbra vegye, mire azt a választ kaptam, hogy nem mert ő szereti, ha mások is hallják, és egyébként is büszke a zenei "ízlésére".

2012. ápr. 14. 03:29
 4/6 anonim válasza:

Menősködés

És jó pár csajnak bejön

2012. ápr. 14. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Rajoskodnak, mert van négy kerék a seggük alatt, de a középsuliig se jutnak el, vagy csak bajosan.
2012. ápr. 14. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Dobd meg őket egy dárdával! :@
2012. ápr. 16. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!