Miért jó egyeseknek tuc tuc zenét bömbölve hallgatva kocsit vezetni?
Egyetértek a második válaszadóval. Annyit fűznék még hozzá, hogy arra sem nehéz rájönni, hogy a kérdező miért írta ki mégis a kérdést...
Zavarja őt, és bár feltehetőleg tudja a választ, szeretné hallani másoktól, hogy ez a jelenség őket is zavarja. Szeretné kibeszélni magából a felháborodottságát.
Kérdező, számomra sem volt szimpatikus az ilyesmi soha. Párszor volt alkalmam ilyen emberekkel utazni, kijelenthetem kellően hangos a kocsiban is a zene...
Azért én az itteni városi forgalomban nem mernék így vezetni. És nem velem van a probléma, mert sokszor volt már, hogy majdnem koccantunk! Laza, vidéki, vagy nem forgalmas úton más, de itt ahol, amúgy is nagyon kell figyelni ez elég nagy meggondolatlanság.
Ha valaki néha szeretné jól érezni magát, vagy ilyesmi, azzal nincs is gond, de a többség mindig, mindenhová max. hangerőn szóló zenével gurul. Régen lakott a szomszédban egy - mondjuk ki - r.banc, őt sokszor ilyenkor hajnalban hozták haza, mondhatom, csodálatos volt, amikor pl. nyáron, nyitott ablaknál erre ébredtünk, aztán természetesen még itt voltak min. fél órán keresztül, amíg összepakolt a csaj ruhákat, aztán mentek tovább. Nagynehezen visszalaudt az ember, de 1-1,5 órán belül már kelhetett is fel.
Nem vagyok én sem szent, nekem is vannak "dolgaim", előfordult pl. hogy hajnalban érkeztem haza, de még a motorháztetőn egymásnak estünk (igen, és még én r.ibancoztam, de én ezt a párommal tettem, nem minden 3. nap mással)... De nekem arra nem volt szükségem sosem, hogy erre az egész utca figyelmét felhívjuk, pl. hangos zenével.
Különben a legtöbb ilyen ember azért veszi fel a hangerőt, hogy másokkal tudassa, hogy ő milyen jó zenét hallgat. Komolyan, előfordult, hogy megkérdeztem, hogy lát-e esélyt arra, hogy halkabbra vegye, mire azt a választ kaptam, hogy nem mert ő szereti, ha mások is hallják, és egyébként is büszke a zenei "ízlésére".
Menősködés
És jó pár csajnak bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!