Hogyan lehet valakit arra vezetni, hogy pozitívan lásson?
Kérdezd meg mi a baja, ülj le vele beszélgetni, és akármi is a problémája, ne mondd azt soha rá, hogy ez egy kis h.lye probléma, és nem érted, ettől, miért áll negatívan a dolgokhoz. Néha meg hagyd csak békén, mindenkinek joga van szomorkodni, az más eset, ha depis, akkor segítségre van szüksége.
Amúgy nem lehetünk egyformák, ő lehet, hogy alapból úgy látja a dolgokat, hogy az számodra negatív látásmód. Mindenki nem lehet 100 százalékig vigyorgós ember, ezt fogadd el benne.
Amúgy az sokat segít, ha van az illetőnek hobbija, érdeklődési köre, elmész vele, és csináltok közös programot, olyat, amilyet ő szeret, pl. ha főzni szeret, menjetek bográcsozni, ha motorozni, motorozzatok, stb. Ettől biztos jobb kedve lesz egy kicsit.
szerintem semmi különbség nincs.
mert nekem idáig mindig bevették hogy szűz voltam pedig nem.
Sehogy. Ha ő nem akarja, akkor nem tudsz változtatni rajta. A többség negatívan lát, ezt külön elvont dolog megtanítani valakinek hogyan legyen erősen pozitív.
Szó szerint "rejtett" könyvekben vannak leírva ezek a dolgok.
hmm...
köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!