Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért voltam mozgásképtelen...

Walk w1th mee kérdése:

Miért voltam mozgásképtelen miután felébredtem?

Figyelt kérdés

úgydöntöttem lefekszek aludni egy kicsit,és volt valami szr álmom,a bárban voltam és rosszul lettem szédültem,csengett a fülem,és az ablakban láttam hogy jönnek az autók és valamiért olyan érzés fogott el hogy nekijönnek a bárnak és betörik az oldalát és elütnek,olyan leirhatatlan félelemérzésem volt hogy azthittem most halok meg...

a másik a kérdés főtémája hogy éreztem hogy megébredtem,és mintha nyitva lett volna a szemem vagyis tudtam hol vagyok megminden az ágyamban,de nem birtam levegőt venni,nem tudtam mozogni,levotlam BÉNULVA,egyszerűen semmit nem tudtam tenni,valahogy nyugodtba tettem magam és kizökkentettem magam ebből..azelőtt mielőtt történtek ezek lefekvés előtt nagyon szarul-álmosan éreztem magam...:S miez? 18/f

2014. ápr. 12. 17:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Kit érdekel hány éves vagy?

[link]

2014. ápr. 12. 17:42
 2/15 anonim ***** válasza:

Hát öreg, nem lennék a helyedben, úgy néz ki, kiszúrtak maguknak:

[link]

2014. ápr. 12. 17:44
 3/15 A kérdező kommentje:
nemazért irtam a korom te f_@_szfej hogy érdekeljen,hanem hogy hátha 1bizonyos életkorban van ez.a linket azért köszi:D
2014. ápr. 12. 17:45
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

te sutt.yo, en valaszolok es ezt kapom??????

lef.szf.ejezel????

MIT KEPZELSZ MAGADROL?????

2014. ápr. 12. 17:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Remelem elkapnak es kiherelnek, mikozben te nem tudsz mozogni, de ebren vagy es ateled percrol-percre, ahogy a golyoid felkenik a falra!!!
2014. ápr. 12. 17:48
 6/15 A kérdező kommentje:
bocs a jelző miatt,csak amikorra megláttam a teljes választ akkorra levolt irva már a mondat^^ látod megközöntem azért.
2014. ápr. 12. 17:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem alvás paralízised!!! Interneten utána tudsz nézni jobban!
2014. ápr. 12. 17:52
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
jol van na, megbocsatok. de hallod-e, ezekkel vigyazz, ez az alvasparalizis valszeg demon lesz.
2014. ápr. 12. 17:52
 9/15 A kérdező kommentje:

á én nem hiszem hogy akármilyen démon itt cseszné a dolgokat..

inkább az alvás cucc:s:$

2014. ápr. 12. 17:55
 10/15 anonim ***** válasza:
elolvastad a linkemet????????
2014. ápr. 12. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!