Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért voltam mozgásképtelen...

Walk w1th mee kérdése:

Miért voltam mozgásképtelen miután felébredtem?

Figyelt kérdés

úgydöntöttem lefekszek aludni egy kicsit,és volt valami szr álmom,a bárban voltam és rosszul lettem szédültem,csengett a fülem,és az ablakban láttam hogy jönnek az autók és valamiért olyan érzés fogott el hogy nekijönnek a bárnak és betörik az oldalát és elütnek,olyan leirhatatlan félelemérzésem volt hogy azthittem most halok meg...

a másik a kérdés főtémája hogy éreztem hogy megébredtem,és mintha nyitva lett volna a szemem vagyis tudtam hol vagyok megminden az ágyamban,de nem birtam levegőt venni,nem tudtam mozogni,levotlam BÉNULVA,egyszerűen semmit nem tudtam tenni,valahogy nyugodtba tettem magam és kizökkentettem magam ebből..azelőtt mielőtt történtek ezek lefekvés előtt nagyon szarul-álmosan éreztem magam...:S miez? 18/f

2014. ápr. 12. 17:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
el.
2014. ápr. 12. 18:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Rádült a sátán és összenyomta a mellkasodat.
2014. ápr. 12. 19:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Úgy hívják, hogy alvásparalízis.

Amúgy a linken is ez volt, senki nem beszél démonokról.

És ez nem az ezotéria rovatba tartozik, ebben semmi misztikus nincs. Kellemetlen dolog, de természetes.

2014. ápr. 12. 19:21
 14/15 Enesen89 válasza:
Alvás közben az agyad blokkolja a mozgásod, hogy ne tedd meg azokat a mozdulatokat amiket álmodban. Néha ez a blokk ébredés után is tarthat.
2014. ápr. 13. 02:39
 15/15 A kérdező kommentje:

köszönöm,értem:D

hát nem volt valami nagyon coolérzés:S:D

2014. ápr. 13. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!