Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mindennapos álom, hogy menekül...

Mindennapos álom, hogy menekülök valakik elől, a helyszínek nem ugyanazok?

Figyelt kérdés

2014. júl. 17. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a rendszeres üldözős álmok azért vannak, mert kihívásokra vágysz. Ennek nem csak valami ezoterikus magyarázata van, állítólag pszichológiai is, de nem tudom, csak egyszer mondta valaki. Nekem nagyon sok üldözős álmom van, de én ezeket nagyon élvezem, nem rossz álomként élem meg.
2014. júl. 25. 17:28
 12/13 anonim válasza:

Az az igazság, hogy az egész mondatod egy kérdés. Amire csak te tudsz válaszolni. Hiszen mi nem tudhatjuk. ;)

Végül is az oldal sajátossága, hogy kérdéseket teszünk fel. :)

Viszont próbáld meg máshogy feltenni a kérdést, mert a te értelmezésedben hiába tettél kérdőjelet a mondat végére, attól még egyszerű kijelentő mondat lett. :)

Egyébként, a legtöbb álomfejtős magyarázat - már, ha hisz az ember ilyesmiben - kimerültségre, szorongásra utal.

Tovább fokozom:

[link]

2014. júl. 26. 09:06
 13/13 Tom Benko ***** válasza:
Álomfejtést nem ezóstól, hanem pszichiátertől kell kérni.
2014. júl. 26. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!