Álmomban belém csapot egy villám mit jelent ez?
Álmomban azt történt hogy a kertben álltam a többiek meg a ház előtt álltak és egyszer csak azt vettem észre hogy akkorát dörgött hogy egy kis időre nem halottam a bal oldali fülemre.Majd kérdeztem tőlük hova csapot le és mondták hogy belém és utána hozzáértem a fejemhez és éreztem de valahogy más volt a fejtetőm bal oldali részénél volt egy nagyobb kör melyben egy kisebb kör. Mintha a villám valami jelet rajzolt volna rá menni akartam orvoshoz mert féltem hogy később rosszul leszek de nem találtam. Az ismerődök azt mondták ne kínlódjak vele mert ha eddig nem lettem rosszul ez után sem leszek.
Lényegében ezt álmodtam az éjjel.
Bocs ha hibasan irok de megkergult a gepem! Az almok tulnyomo resze amolyan agyi lecso. Az ami eddig tortent veled amit lattal hallottal stb azt az agyad osszekombinalja egy alomba. Az almok tobnyire olyanok mint az almodo szemely, ha peldaul aggodsz valami milyatt akkor az agyad ezt alom formajaban szimbolumokkal probalja levezetni!
Az almokat regen feljegyeztek majd vartak hogy az almodoval mi tortenik, ig, jottek letre az almoskonyvek. Nem vagyok alomfejto de ezert azt javasolom nezz utanna az interneten vagy konyvben igy kapsz egy megfejtest. Az almokat csak az almodo tudja tokeletesen megfejteni mert a szemelyisege szerint almodja a szimbolumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!