Álmomban ilyen támadás ér?
Az utóbbi időben most álmodtam harmadszor ezt és már érdekel hogy lehet e valami jelentése!
Arról van szó hogy egy erdőben vagyok és egyszer csak feltűnik egy nagy németjuhász ami tényleg nagyon hasonlít egy farkashoz csak a színe, meg kicsit a feje nem olyan jellegzetesen echte farkas, de ezt már csak akkor veszem észre mikor már harap meg.A bal karommal védekezem és közben a jobb kezemben egy kés van és azzal szurkálom ennek az állatnak a fejét és a nyakát. -Na és itt szoktam felébredni, ez volt eddig kétszer,de a mai valamiben más volt! Ugyan ott voltam az erdőben,de valahogy mégis más. Most volt az álomnak eleje! Valamilyen tengerparton voltam és apámmal beszéltem, aki egy fa tetején kémlelte a horizont(úgy emlékszem pálma fa volt és homokos tengerpart de ahol a farkassal küzdök csak egy sima erdő). Nagymamámmal is beszéltem, de utána pont jött is a farkas amit most a nagymamám is látott(persze lejátszódott ugyan az a támadás mi előtte mák kétszer). Ezután már csak arra emlékszem hogy valami erdészeknél vagy hasonlóknál voltunk ahonnan három ember, talpig páncélzatban(hasonló mint a rohamrendőröknek ami van) indult el megkeresni azt az állatot. Eközben egy térképen néztem hogy a kis jelek hogy mozognak rajta,ezek voltak a páncélos emberek. Megtalálta az egyikük a farkast, oda rohantak és felébredtem... De valahogy olyan tudattal ébredtem hogy a farkas halott és ettől én boldog vagyok, pedig ezt nem tudhatom,a térképen csak az embereket lehetett követni akik keresték!
-Egyik ilyen álomra sem ébredtem fel, nem éreztem magam utána rosszul, nem volt tipikusan rémálom sem igazán, sőt az utolsótól kifejezetten boldogan ébredtem. Lehet ennek így valami értelme???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!