Mi lehet az oka, hogy egy idő után megjelenik az álmomban?
Figyelt kérdés
Régen kb 4-5 évvel ezelőtt tetszett a sulimból egy fiú,mindig néztem őt,és ő is engem. Aztán sulit váltottam és el is felejtettem,hisz úgy sem kellenék egy ilyen fiúnak. Még akkor is volt,hogy álmodtam vele. Most már ennyi idő után ismét álmodtam vele,már van barátom,de mégis az a másik fiú szerepelt az álmomban,hogy szakított velem barátom és összejött velem.#fiú #ismét megjelenik álmomban
2014. júl. 15. 16:26
1/1 Norbi658441 válasza:
Azért van ez,mert 4-5éve szerelmes voltál a fiúba,és nem próbáltatok közeledni egymáshoz,és ez hiányzik úgymond a lelkednek,és ezért álmodsz vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!