Mit jelent az ha valamit többször is megálmodok?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam többször is hogy elvittek prostinak, két barátnőm és egy osztálytársam is ott volt és emlékszem hogy a kajánkba tették az altatót. Két nagy szobára emlékszem közötte a folyosó a kijárattal, az egyik szoba a miénk volt a másikba a dolgok történtek. Volt egy őr a kijáratnál (ez a tipikus kigyúrt) és nekem sikerült ki jutnom és beugrottam apa kocsijába az anyós ülésre és az egyik őrnek is sikerült a hátsó ülésre. Itt képszakadás volt és már csak arra emlékszem hogy anya a szervezet vezetőivel ordibál. Valahogyan én mindig vissza kerülök arra a helyre és nem tudok elmenekülni. Szerintetek mit jelenthet ez az álom ha már többször is megálmodtam?2014. júl. 16. 23:57
1/3 Skorpió87 válasza:
Vagy félsz, hogy be fog következni, vagy sajnos befog. Én álmodtam már meg előre dolgokat... Disco-s helyekkel vigyázzatok, meg idegen lakásba se menj fel feleslegesen. Nem kell benne hinni, de jobb megelőzni. Senkinek nem kívánnék ilyen kilátástalan helyzetet ! Én hiszek az ezoterikus dolgokban, azért írom le, amit gondolok. Ez csak az én véleményem.
2/3 anonim válasza:
Szia, bem lehetseges hogy tul vilàgias vagy ???azaz vonz a vilàg ami venne van!!!ės ha hagyod hogy a vilàg sodorjon sajnos akkor nagy problėmakak kell szembenėzned!!valogasd meg a tarsasàgodat....ės ne a a penz legyen az mi szerint boldog lehetsz.. . Lehet utobbi napokban gondoltal a penzre vagy van ismid aki ezzel a munkaval foglalkozik es el kexdetel rajt agyalni???akkor ki se probàld!!! Mert làttad almaidban a kivetkezmenyet!!!
Vigyazz magadrA :)!!!szia
3/3 A kérdező kommentje:
soha nem gondoltam erre, nem vonz ez a világ azért nem értem hogy miért is álmodom újra és újra ezt.
2014. júl. 30. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!