Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az hogy amit többszö...

Miért van az hogy amit többször is megálmodok az megtörténik?

Figyelt kérdés

már nem is egyszer volt az hogy egy héten keresztül ugyan azt álmodtam és rá egy két hétre ugyan az beteljesült... de már nagyon sokszor megtörtént velem. Azt halottam hogy ez nagyon jó dolog vagy mi.:O

De miért van ez ?

2011. jan. 3. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy látnok? Esetleg Nostradameus távoli rokona?Vagy amikor álmodtál nem is álmodtál?Én nemrég álmodtam hogy Shakira fekszik mellettem az ágyon,szerinted remélhetek?
2011. jan. 3. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már nagyon szeretnéd, hogy megtörténjen veled. Állandóan ez van a tudatalattiban és ezért álmodod meg. És a vonzás törvénye alapján ha valamihez nagyon ragaszkodsz az bizony be is fog következni.
2011. jan. 3. 23:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát amiket álmodtam egyiket se szeretem volna hogy megtörténjen.... megcsal a bnőm... stb...

mindig csak rosszak voltak.

2011. jan. 4. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!