Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mindennapos álom, hogy menekül...

Mindennapos álom, hogy menekülök valakik elől, a helyszínek nem ugyanazok?

Figyelt kérdés

2014. júl. 17. 17:03
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Minden nap azt álmodom, hogy belekerülök valakik közé valamilyen környezetbe és üldözni kezdenek. Menekülök, futok tőlük.
2014. júl. 17. 17:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2014. júl. 18. 11:31
 3/13 A kérdező kommentje:
El kellene hozzá olvasni azokat, amiket írtam, hogy megértsd.
2014. júl. 18. 15:41
 4/13 anonim ***** válasza:

Még mindig nincs kérdés.

A menekülés és a zuhanás az egyik legtipikusabb álom, semmi rendkívüli nincs bennük.

2014. júl. 19. 11:26
 5/13 A kérdező kommentje:

Ez rendben van, oké.

De mit jelent, ha menekülök?! Nem tart vissza semmi, mint sokak álmában én tudok menekülni. Mindig belekerülök egy adott környezetbe, adott emberek közé és üldöznek. Én menekülök.

2014. júl. 19. 12:46
 6/13 anonim ***** válasza:
A kérdést nem tetted föl normálisan,nem vagyok hülye.
2014. júl. 19. 15:08
 7/13 A kérdező kommentje:
De én sem!
2014. júl. 19. 17:39
 8/13 Tom Benko ***** válasza:
A jelentése: menekülésről álmodsz különféle helyszíneken és szereplőkkel. Ne keress az álmokban értelmet (legalábbis ne olyat, amilyet gondolsz).
2014. júl. 20. 20:54
 9/13 KovA1963 ***** válasza:

Azért menekülsz különböző helyszíneken (esetleg) mert a menekülés okát magadban viszed.

Lehet valami féltett titkod pl.

Kicsit olyan is ez mint az ember tragédiája - felfogható úgy is, hogy Ádám álmában álomból álomba menekült kudarc elől újabb megoldásba ami azonban ismét kudarcnak bizonyult mindvégig...

Nála is volt gyökere a menekülésnek és volt vége is...

Keresd ezt a gyökeret ami erre illik... mi űz mi vonz és mit féltesz mit menekítesz.

esetleg mi elől... ugyanaz-e az üldözők lényege avagy mint üldözők csak elvont formában üldöznek és legfőbb tulajdonságuk, hogy üldöznek.

Próbáld ezeknek a kérdéseknek segítségével földeríteni a mélységedet.

Próbálhatsz kívülről is - nem az érzelmek felől - ásni: mit tartasz fontosnak az életben ? Csakugyan azt-e ? Vag van-e még fontosabb ? És mit féltesz ? Kitől ?

Mit tartasz küldetésednek - amitől értelme van az életednek ?

Szánj erre időt. Írogasd fel, nézd végig... ismerd meg, ismerd ki magad.

2014. júl. 23. 15:16
 10/13 anonim válasza:
Nekem volt néhány visszatérő álmom, persze nem mindennapos. Az egyik ezek közül, hogy nyilvános helyen pizsamában vagyok és nagyon kellemetlenül érzem magam. Később rájöttem, hogy ezt azért álmodom, mert gyerekkoromban kaptam egy melegítőnek kinéző pizsamát külföldről és abban elmentem iskolába. Az egyik osztálytársam szólt, hogy az pizsi, mert ő is kapott hasonlót szintén külföldről. Ez úgy látszik nagyon megrázó élmény volt nekem, mert csak akkor szüntek meg ezek az álmok, amikor rájöttem, hogy miért álmodom. Talán, ha sikerül neked is visszaemlékezned, hogy mi történt veled, mielőtt elkezdtél ilyeneket álmodni, akkor talán neked is sikerül megszabadúlnod tőlük. Az is lehet, hogy félénk, szégyenlős vagy, mert én is az voltam és volt néhány ilyen menekülős álmom nekem is. Amióta magabiztosabb vagyok nem emlékszem, hogy álmodtam ilyet. Nem vagyok jártas az álomfejtésben, ezek csak saját tapasztalatok.
2014. júl. 24. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!