Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lehet összefüggés?

Lehet összefüggés?

Figyelt kérdés

4 napja alszom a lányommal egy szobában, mert éjszaka sokszor felriad; most kapott új szekrénysort, fotelágyat, most új neki a szoba.

A 4 nap alatt amióta a fotelágyon alszom, vele egy szobában, azóta reggel nehezen kelek, rémálmaim vannak.. Műfogsorral álmodtam, aztán skorpióval.. Úgy kelek, mint aki legalább 2 napja nem aludt, azt hiszem, vagy vízéren fekszem, vagy nem tudom. Az álmok jelentését sem tudom, a fogsor fele kiesett, én tettem vissza, de nem tudom, kinek a szája volt, a skorpiótól nagyon megijedtem, arra riadtam. 2-3 db volt&feketék. Ezek jelenthetnek valamit? Ma a déli pihenést a mi szobánkban töltöttem, nem voltak álmok, lánykám riadt&átfeküdtem a szobájába &jöttek elő ezek megint. Ne nézzetek kérlek hülyének, de nagyon rossz. Mi lehet ez? Mit jelenthetnek? Köszönöm!

2014. júl. 17. 15:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Veled semmi..inkább a szobával lehet valami
2014. júl. 22. 23:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Azóta is piszkál a dolog :(
2014. júl. 23. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok.Próbáljátok kicsit átrendezni.Vessétek be a Feng Shui módszert..rendezzétek be az alapján a szobát.
2014. júl. 23. 11:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
2014. júl. 24. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!