Szerintetetek lehet összefüggés, vagy csak véletlen?
Néha vannak megérzéseim,meg álmaim is.Volt több olyan álmom,ami valóra vált,de van olyan,ami még nem.
A megérzéseimben nem bízok,bíztam mindig,attól is függ hogy mivel kapcsolatosak,meg hát valamikor jobban bízok valamikor nem.Nemrég volt egy olyan érzésem egy pár (akit ismerek) szakítni fognak.A lányt nem ismerem,csak a fiút.
Vele kapcsolatban már egyszer volt megérzésem,de még nem igazolódott be,és az egyik álmom vele valóra vált.
És,most pár napja a szakításukról álmodtam,tulajdonképpen egy üzenetben.Az üzenet azt "mondta el" ,hogy szakítottak.De hogy ki küldte kinek az üzenetet,azt nem tudom.Na,most azon gondolkodtam hogy ez egy véletlen egybeesés a megérzésem után,vagy azért álmodtam ezt,hogy higgyek a megérzéseimben(és abban hogy ez meg fog történni)?Mert voltak valóra vált álmaim,és volt mikor azokban is kicsit kételkedtem,pedig 3 álmom is valóra vált.Aztán az egyik álmomban,valami azt "sugallta" nekem,hogy hinnem kell.Szóval,mint akinek ezzel üzenni akarnak,hogy higgyen.A véletlenséget sem zártam ki egyébként,először.Ti mit gondoltok?
Ne kombinálj, majd csak akkor kezdj el gondolkodni, ha ez is valóra válna. :)
Tavaly nekem is volt egy ilyenem, május környékén fogadott bátyám (legjobb haverom, de olyan, mintha a bátyám lenne) összejött egy csajjal, happy volt, boldogság meg minden, valamiért mégis azt mondtam neki csak úgy random egy beszélgetés közepén (teljesen oda nem illően), hogy vigyázzon a lánnyal augusztus vége-szeptember eleje felé. Később én ezt el is felejtettem, ő hozta fel, hogy tisztán emlékszik rá, mikor augusztus 20. környékén szakított vele a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!