Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez hogyan lehetséges? Lehet...

Ez hogyan lehetséges? Lehet összefüggés? (lent)

Figyelt kérdés
Éjjel azt álmodtam, hogy az egyik csaj osztálytársam beokádott a tanterembe. Erre ma ő nem jött suliba, és nekem(!) pedig egész nap hányingerem volt meg szédültem (szerencsére nem hánytam, vele nem tudom mi van, tegnap még volt suliba). Erre van valami (logikus) magyarázat?
2014. máj. 21. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy beteg lett a csaj te meg elrontottad a gyomrod. Az álmodnak pedig ehhez semmi köze.
2014. máj. 21. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Aközött, hogy a hányásról álmodsz és hogy hányingered van, van összefüggés. A csaj meg ettől függetlenül nem jött suliba.

megjegyzés: kb naponta álmodsz emberekről, főleg az osztálytársaidról, és nagyon gyakori, hogy valaki nem megy suliba. 1 év alatt kb öt-tíz ilyen fordul elő (olyanról álmodsz, aki másnap nem jön suliba), az még bőven normális.

2014. máj. 21. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Miért lenne kapcsolat?

A logikus magyarázat: kur­vára semmi okod nincs feltételezni, hogy a két eseménynek bármi köze lenne egymáshoz.

2014. máj. 26. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!