Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet?

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Álmomban felkeltem és egy srác mellett ébredtem, de nem tudom ki volt de nagyon jól nézett ki és tudta a nevem? Együtt mentünk egy fősulihoz mert ő focikapitány volt, és engem is ismert mindenki csak én nem ismertem őket. Aztán el kellett menni-e egy több napos meccsre. Én egy darabig álltam aztán oda jött egy másik hiú meg egy csaj és kedvesen elhívtak hogy menjek velük, elmentem velük aztán 3 kutya megtámadt, utána megjött a busz a sráccal (5éve járok állítólag) és a karjába zárt, hogy mennyire szeret.Aztán elvitt az otthonába a srác egy jó hosszú útnak a végén egy nagy kastély állt és ott "laktunk". Aztán az ágyban voltunk és az apjával egy szobában feküdtünk csak egy kisebb gipszkarton fal választott szét minket, leakart velem feküdni de nem engedtem. És utána levitt a közös barátainkhoz másnap és senki nem volt ismerős, a háttérbe meg láttam azt a 2 ismerőst akivel beszélgettem meg sétáltam a kutyaharapások előtt?
2014. jún. 30. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Huha, nagyon sok minden van ebben az álomban. Nézzük mit tudok belőle kihámozni :)

1, Nem tudom sajnos a korodat, de arra következtetek hogy szeretnél egy barátot. Akivel álmodtál, valószínűleg láttad már életedben, de lehet hogy csak másodpercre. Szeretnél valakivel egy tartós kapcsolatot.

2, Illetve az ismeretlenes részből nekem az jött le, hogy tudat alatt szeretnél több barátot, több ismerőst, akikkel együtt elmehetsz szórakozni, vagy akármi.

3, Szexuális téren egy kicsit gátlásos vagy, vagy esetleg pont ezt szeretnéd leküzdeni? Itt is jól jönne a korod, mert ha egy 14 évesnek írom ezt az meglepő :)

4, A kutyás rész érdekes...esetleg egy régi rossz emlék a kutyákkal? Kiskorodban megijedtél egy kutyától? (Öcsém szokott támadó kutyákkal álmodni, őt még olyan 3-4 éves korában feldöntötte egy bernáthegyi, a tudatalattija nem felejtette el, hiába van most már nekünk is kutyánk)

5, A platos dolog lehet hogy pénzre utal, de szerintem csak szimplán tetszenek az ilyen helyszínek. Én sem karok egy kastélyban lakni, mégis néha ilyenekkel álmodom, mert hát, szépek és esztétikusak :)

Ez csak az én személyes álomfejtésem, de hátha valamelyik igaz, csak magadba akarod fojtani :)

2014. jún. 30. 14:07
 2/3 A kérdező kommentje:
19 vagyok :D
2014. jún. 30. 16:01
 3/3 A kérdező kommentje:
és 2és fél éves párkapcsolatom van :)
2014. júl. 1. 11:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!