Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki segítene?

Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Egy két éve nem beszélek egy barátnőmmel de nem vesztünk össze csak eltávolodtunk..

ma azt álmodtam h kiderült h leukémiás! Miért álmodok ilyet? Ugye nem jelent valami nagyon rosszat? Gondolok ilyesmire...hogy betegség a családban vagy ilyesmi....???

2014. jún. 26. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A válasz egyszerű: mivel a kötelék köztetek erősen érzelmi természetű, valósznűleg valamilyen mentális kapcsolat formálódhatott valamilyen módon. Az álmot nem kell szó szerint érteni, az üzenet lényege a fontos: súlyos betegségként értelmezte az agyad a lánytól érkező mentális hullámokat, tehát valószinűleg a hölgy fél valamitől, vagy aggódik. Nem tudom, mennyire voltatok kebelbarátnők, de ezek alapján azt mondanám, hogy azért elég jóban lehettetek. Szerintem szüksége lehet rád, békülj ki vele. Vagy nagyon komoly volt a dolog amin összevesztetek?

2014. jún. 26. 20:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem vesztünk össze csak eltávolodtunk. Ő össze jött egy roma pasival aki rövid pórázon fogja nem engedi sehova inteneten se lehet fent .
2014. jún. 26. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!