Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez az álmom...

Szerintetek ez az álmom jelent valamit?

Figyelt kérdés
Angol különórán voltam. a szobában félhomáj van. A tanárnő beszélt a barátjáról Zsoltról. Sötét van. bemegyek egy hosszu szobába a tanárnő a szoba végén egy asztalnál legy-két emberrel. a szoba közepe felé áll az az eber/fiu (zsolti). még soha se láttam. odamehyek hozzá azt kiáltom Erik(pedig tudtam h zsolt a neve) ő azt h Erika(ugy hivnak) szorossan és hosazan megöleljük egymást. olyan magas mint én a haja oldalt le van borotválva a többi a feje közepén egy csikban föl van zselézve.
2014. máj. 14. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem jósálomnak tűnik.

Tanárnő=valamiféle útmutató és vezető féleség.

Erikának hívnak téged,te pedig rátalálsz Erikre!A névben van a kulcs,megtalálod a párod Erik=Erika.

Zsolt csak az arcát adta.A tanárnőnek úgy tűnik jó a párkapcsolata a Zsolttal,ezért szerepeltek az álomban,de ERIK természetesen vszleg másvalaki lesz.

2014. máj. 14. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!