Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álmom?

Mit jelenthet ez az álmom?

Figyelt kérdés

Ma este volt. Valószínűleg az egyik bevásárlóközpontban voltam, csak annyira emlékszem, hogy a liftet akartam használni egyedül, és beszálltam, bezárult, majd, hirtelen éreztem, mintha elkezdene dőlni balra, mintha lett volna a közepén egy egyensúlyi pont. Elkezdett dőlni lassan, és zuhanni, én ordítottam, majd belenyugodtam és mondtam valamit, hogy "Na, jólvan.." vagy hasonlót. Ezután felriadtam.

Igazából ennyi lenne, ezután ismét elaludtam, és egy iskolabulin voltam, az iskolában, ahol megcsókoltam az egyik lány osztálytársamat, akivel jóban is vagyok, de tuti, hogy nem lehet köztünk semmi, mert van barátja. Ezt már csak gondoltam leírom.. 18F

2014. máj. 1. 23:09
 1/1 anonim ***** válasza:

ez azt jelenti hogy nem jár a keksz

vagy hogy liftszerelő leszel

2014. máj. 4. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!