Miért vált valóra az álmom (háború Ukrajnában)?
Rengetegszer előfordult már, hogy megtörtént, amit álmodtam, de általában nem világot érintő dolgokról van szó, csak apróságok. A legutóbbi eset azonban furcsa.
A barátom exe Ukrajnából származik, bár már nem ott él egy ideje. Pár hónapja azt álmodtam, találkoztunk, pedig nem is tartották akkoriban a kapcsolatot.
Álmomban egy régi városban találkoztunk (nem tudom, hol pontosan, nem ismertem fel). Álmomban mondta, akkor találkozunk majd személyesen, ha Ukrajnában kitör a háború.
Akkoriban nem igen foglalkoztam vele. Pár hónapra rá a barátom valamilyen okból találkozni akart vele, és bemutatott minket egymásnak. Ez ha nem is napra pontosan, de időbelileg egybeesett az ukrán háborúval.
Nincs se TV-m, se rádióm, nem követem figyelemmel a politikát.
Mi volt ez?
Mert bevonzottad ! Így működik a Titok. Egyszerű kvantumfizika, amire gondolsz azok a gondolathullámok energiája rezonál az univerzum anyagának energiájával, mert minden csak rezgés lebontva és így megvalósúl.
Ne gondojj háborúra s nem lesz
Nem bevonzottad, nyilván nem miattad alakult ki a konfliktus. :) Viszont a profetikus álmok előfordulnak, valószínűleg veled is ilyesmi történt.
Érdekes jelenség.
"barátom exe"
Itt a bizonyíték, hogy kocka csajok is léteznek! :D
Utolsó válaszoló, imádlak :D
Feldobtad a napom :D
Olyat álmodj meg ,amire nem nagy esély van,hanem nagyon kicsi.
Pl:az ötös,hatos vagy hetes lottó nyerőszámait kihúzási sorrendben.
bírom az ilyen kérdezőket, hogy még az anonym oldalon is bizonygatja hogy nem néz tv-t, nem hallgat rádiót, nem követi a politikát, de azért ukrán helyzetről ír.
fejlődik a trollkodás, de ez még mindig gyenge, harmatgyenge!
miért esik nehezedre leírni, hogy este a híradóban láttad?
Ha én annyi 100-ast kapnét ahány dolgot megálmodtam ,milliomos lennék,ez normális.
....de ha annyit ahány nem valósult meg ,akkor is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!