Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vált valóra az álmom...

Miért vált valóra az álmom (háború Ukrajnában)?

Figyelt kérdés

Rengetegszer előfordult már, hogy megtörtént, amit álmodtam, de általában nem világot érintő dolgokról van szó, csak apróságok. A legutóbbi eset azonban furcsa.

A barátom exe Ukrajnából származik, bár már nem ott él egy ideje. Pár hónapja azt álmodtam, találkoztunk, pedig nem is tartották akkoriban a kapcsolatot.

Álmomban egy régi városban találkoztunk (nem tudom, hol pontosan, nem ismertem fel). Álmomban mondta, akkor találkozunk majd személyesen, ha Ukrajnában kitör a háború.

Akkoriban nem igen foglalkoztam vele. Pár hónapra rá a barátom valamilyen okból találkozni akart vele, és bemutatott minket egymásnak. Ez ha nem is napra pontosan, de időbelileg egybeesett az ukrán háborúval.

Nincs se TV-m, se rádióm, nem követem figyelemmel a politikát.

Mi volt ez?

2014. ápr. 24. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Milyen ukrán háborúról van szó?
2014. ápr. 24. 20:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem háború, hanem az a politikai konfliktus, amely áldozatokat követelt. Egyébként én polgárháború címen értesültem az eseményről később.
2014. ápr. 24. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:

Mert bevonzottad ! Így működik a Titok. Egyszerű kvantumfizika, amire gondolsz azok a gondolathullámok energiája rezonál az univerzum anyagának energiájával, mert minden csak rezgés lebontva és így megvalósúl.

Ne gondojj háborúra s nem lesz

2014. ápr. 24. 20:50
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Nem bevonzottad, nyilván nem miattad alakult ki a konfliktus. :) Viszont a profetikus álmok előfordulnak, valószínűleg veled is ilyesmi történt.

Érdekes jelenség.

2014. ápr. 24. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

"barátom exe"

Itt a bizonyíték, hogy kocka csajok is léteznek! :D

2014. ápr. 24. 20:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló, imádlak :D

Feldobtad a napom :D

2014. ápr. 24. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Olyat álmodj meg ,amire nem nagy esély van,hanem nagyon kicsi.

Pl:az ötös,hatos vagy hetes lottó nyerőszámait kihúzási sorrendben.

2014. ápr. 24. 21:10
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

bírom az ilyen kérdezőket, hogy még az anonym oldalon is bizonygatja hogy nem néz tv-t, nem hallgat rádiót, nem követi a politikát, de azért ukrán helyzetről ír.

fejlődik a trollkodás, de ez még mindig gyenge, harmatgyenge!

miért esik nehezedre leírni, hogy este a híradóban láttad?

2014. ápr. 24. 21:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Mert koliban vagyok, nem járok haza, és itt nincs TV.
2014. ápr. 24. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha én annyi 100-ast kapnét ahány dolgot megálmodtam ,milliomos lennék,ez normális.

....de ha annyit ahány nem valósult meg ,akkor is.....

2014. ápr. 24. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!