Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vált valóra az álmom...

Miért vált valóra az álmom (háború Ukrajnában)?

Figyelt kérdés

Rengetegszer előfordult már, hogy megtörtént, amit álmodtam, de általában nem világot érintő dolgokról van szó, csak apróságok. A legutóbbi eset azonban furcsa.

A barátom exe Ukrajnából származik, bár már nem ott él egy ideje. Pár hónapja azt álmodtam, találkoztunk, pedig nem is tartották akkoriban a kapcsolatot.

Álmomban egy régi városban találkoztunk (nem tudom, hol pontosan, nem ismertem fel). Álmomban mondta, akkor találkozunk majd személyesen, ha Ukrajnában kitör a háború.

Akkoriban nem igen foglalkoztam vele. Pár hónapra rá a barátom valamilyen okból találkozni akart vele, és bemutatott minket egymásnak. Ez ha nem is napra pontosan, de időbelileg egybeesett az ukrán háborúval.

Nincs se TV-m, se rádióm, nem követem figyelemmel a politikát.

Mi volt ez?

2014. ápr. 24. 20:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
Te vagy a kiválasztott!
2014. ápr. 24. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Én kb 2-3 hónapja álmodtam háborúról, de az Oroszországban volt. Vittek embereket a frontra és én is köztük voltam. Áthaladtunk egy városon, ahol segítenünk kellett embereket kimenekíteni. Nekem szoktak lenni olyan álmaim, hogy megálmodok előre dolgokat. Remélem ez nem valósul meg.
2014. ápr. 25. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!