Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álmom? (lent)

Mit jelenthet ez az álmom? (lent)

Figyelt kérdés
néhány napja szakítottam a barátommal, 1 éves távkapcsolat volt.szakításunkkor nagyon csúnyán összevesztünk, annyira, hogy odáig fajult a dolog, hogy letiltott facebook-on. ma meg olyan valamit álmodtam, hogy tán vissza vonta a letiltást, és én rá akartam írni, meg ilyenek.....mit jelenthet ez?

2014. ápr. 11. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi különöset nem jelent, csak azt, hogy bánt téged, hogy ennyire rosszban váltatok el, hogy még le is tiltott.
2014. ápr. 11. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
1 el egyet értek, sokat foglalkoztat a dolog! Kérj bocsit...
2014. ápr. 11. 10:35
 3/6 A kérdező kommentje:

miért én kérjek bocsánatot mikor semmit nem tett hogy megmentse a kapcsolatunkat? :/

amúgy meg az este úgy éreztem, hogy más összerakta a szívem, és nem értem, miért álmodtam az exemmel :/

2014. ápr. 11. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit. Nem bántad meg és semmi ilyesmi, amiket eddig mondtak. Azért álmodtad, mert rengeteget voltál vele. Mivel sokat gondoltál a tiltásra, meg feltehetőleg arra is h már vissza vonta e, ezért azt is belekeverted álmodban. Itt az idő felfogni gyerekek hogy az álmok soha nem jelentenek semmit. Kizárólag a múltbeli eseményeket, emlékeket dolgozza fel az agyad alvás közben. Neki ez az egyetlen lehetősége rendet tenni a nap 24 órájában, olyan mint egy leltár. Ilyenkor pörögnek az emlékek, amikből több van, az sűrűbben fordul elő, amire többször gondolsz, nagyobb eséllyel benne lesz. Ezért álmodsz olyanról, akivel egy évig együtt voltál, és mivel a tiltás még friss, ezért az is belekerült, de az ég világon semmi belső jelentése nincs, sosem volt, és sosem lesz az álmoknak.
2014. ápr. 11. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Álmodban eljutottál odáig, hogy kezdeményeznél is, hogy volt barátoddal újra fel vedd a kapcsolatot. Álmunkban az érzelmeink is szabadabbak, nem ügyelünk pl. annyira a méltóságunkra, olyan dolgokra is nyitottak vagyunk, amit egyébként megalázónak éreznék (pl. visszakönyörögni magunkat valójában minket megbántó exhez).
2014. ápr. 11. 11:54
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

Az meg fordult a fejemben, hogy mi lenne ha felkeresném (mert a tiltástól függetlenül ha nagyon akarnám, meg tudnám tenni), de eszem ágában sincs visszakönyörögni magam, mert:

1. Nem lennénk nyugott, mert "mi van ha nem is szeret"

2. Nem érdemli meg.:/

2014. ápr. 11. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!