Buk.Adri kérdése:
Meg mondaná nekem valaki hogy mit jelenthet az álmom?
Figyelt kérdés
A szerelememmel egy 3 főből álló bandát követtünk:egy nőt és két férfit.Az első férfinak motoros csávó kinézete volt,a nő nem túl vissza fogott volt,a harmadik pedig egyszerű de kigyúrt pasi volt,őket csak az álom végén láttam.Egy mondhatni elhagyatott úton mentünk,de fő út volt.Ahogy mentünk egyenesen gyalog a jobb oldalon mező,a bal oldalon pedig enyhén erdős terület nyír fákkal.Az út nem volt elválasztva ezért mi erről-arra az oldalra szaladtunk,de főként a jobb oldalon mentünk.A szerelmemmel sokat röhögtünk.Egy szórólap volt a kezünkben amit nem is néztünk csak majd a végén.Ahogy mentünk lassan vagy futva a bal oldalon egy nagyobb domb volt tele mohával és avarral,nyári nap volt erősen napos és ekkor már ment lefele a nap.Mi a jobb oldalon álltunk amikor észre vettem a "motoros" csávót ahogy egy nem olcsó talán ha jól emlékszem egy BMV-t festett szürkére az alapszínt már nem is láttam.Először azt hitte csak kirándulók vagyunk és nem törődött velünk,de miután észre vette,hogy igen nézzük őket és a szórólapot dühös arcot vágott.Talán olyan lehetett az arca mint a Kémkölykökben a nem látott nagybácsié.A nő a dombon állt kicsit messzebb fekete,bubi frizurája volt,a harmadik férfi még távolabb állt egy egy fegyverrel a kezében,a nőnél egy jól megélezett kés vagy bicskaszerőség volt.Elkezdtek felénk jönni gyilkos tekintettel és ekkor...............megszólalt az telefonom.Köszönöm előre is!2014. márc. 25. 18:38
2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem épp!
2014. márc. 26. 20:01
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami film hatására? Mármint elég összetettnek tűnik az álmod. Ha meg leegyszerűsítjük akkor azt kapjuk, hogy vagy te a szerelmeddel és van valami zavaró külső tényező, ami ártani akar nektek. Nem feltétlen annak van jelentősége, hogy motoros vagy nem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes választ!Egyébként lehet,mert az exem sem lépett túl...
2014. márc. 27. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!