Mit jelent ez az álmom? VAlamiért oylan érzésem van mintha különleges dolgot mondana.
Figyelt kérdés
VOltam egy vásárban ahol butikok voltak 2sorban egymás mellet és mögötte egy lelátó volt mintha mindenki a vásárt nézné. ott volt egy macska akit odadobtam a közönségbe mert nem volta gazdája és azt akartam h vki hazavigye aztán csokival kezdtek fogadni a macskára.aztán összeismerkedtem egy fiúval meg talán egy lánynal velük elmentünk a városba és egy áhzzal valamit csinálni valami roszaságot :D a legléynegesebb nem tom mi volt a vásár szélén egy butik aminek a hátuljának az egyik rásze iylen nagy barna pöttyös a másik része meg függőbe hullámos volt, Erre tisztán emlékszem ez maradt meg alegjobban. És mindig azta butikot kerestem hogy hol van mert ha en mtalátam akkor kétségbeesetten keresni kezdtem.2010. jún. 10. 20:08
2/2 anonim válasza:
A butikból kisétálva megismerkedsz egy sráccal, akinek állat adoptáló állása van. Van nála egy macska, akit örökbe kellene fogadni, majd segítesz neki, eladjátok, és hálája jeléül szexuális viszonyt fog veled folytatni. Végül együtt vásárolgattok majd. :)xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!