Miért álmodtam ezt? A vágyak törtek fel tudat alatt és ezt álmodtam meg vagy így akarja az agyam a tudomásomra hozni, hogy lehetséges?
Pár nappal ezelőtt egy férfival álmodtam, akivel aznap összefutottam. Előtte való napokon sokat gondolkodtam rajta, sokat járt a fejemben. Azt hittem, hogy dühös rám egy korábbi dolog miatt, de mindenképp meg akartam tudni, hogy valóban az-e vagy csak én gondolom túl a dolgokat, mint általában.
Persze egyáltalán nem volt dühös, felesleges volt hónapokig rajta törnöm a fejem. Minden rendben volt, szimpatikus voltam neki. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy aznap éjszaka, miután találkoztam vele és megkönnyebbültem, erotikus álmom volt, amiben persze ő játszotta a központi szerepet. Még most is összeugrik a gyomrom ha az álomra gondolok, olyan élénken él bennem.
Jelenthet ez valamit? Mondjuk, hogy szabad a pálya? Kapható lenne egy románcra? Vagy egyszerűen csak annyit gondoltam a férfire, hogy a vágyaim így "törtek fel"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!