Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezeket még gyerekkoromban...

Ezeket még gyerekkoromban álmodtam. Mit jelenthetnek?

Figyelt kérdés
Úgy 5-6 éves lehettem.Visszatérő álmom volt,hogy össze vagyok gömbölyödve és egy élő golyóként egy sötét labirintus szerű nagyon keskeny cső rendszerben gurulok,sokáig,nagy sebességgel,érzem a kétségbeesést és a félelmet,hogy vajon meddig gurulok még mikor lesz már vége,és hová lyukadok ki.Tudni kell hogy hely és pénz szűkében,nem volt akkoriban külön ágyam,a szüleim között aludtam.Az álom mindig azzal ért véget hogy a szüleim ágya mögötti falból,én kiestem még még mindig össze gömbölyödve a "golyóként",és a szüleim között landoltam.Rendszeresen arra ébredtem hogy ugrom egyet,mintha akkor érkeztem volna meg.A másik álmom pedig az volt,hogy látom magamat aludni,de közben hallok valami neszezést,szinte csak sejtem,nem is hallom. Ez a neszezés a lehető leg fokozatosabban egy férfi hanggá erősödik ami mond valamit,de nem értem mit.Ugyanazt a szót ismételgeti,fokozatosan egyre hangosabban és ez engem már frusztrál,de nem hagyja abba,a hangja addig erősödik míg végül már őrjöngve üvölti a szót,,de olyan hangon amilyen hangosan ember már nem is lenne képes üvölteni szinte fáj,fizikailag fáj a hangja.Aztán felébredek.Tudom,hogy nem normális ha egy 6 éves gyerek ilyeneket álmodik,mire utalhat ez?

2014. ápr. 26. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
A szülötésed szimbolikus újraértelmezése.
2014. ápr. 26. 18:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen,lehet,az első álmom amit leírtam erre utalhat,de a másodikat mai napig nem értem.Minden gyerek tündérekről meg hasonlókról álmodik én meg ilyenekről.
2014. ápr. 26. 18:40
 3/3 anonim válasza:
En nagyjabol 8-9 eves koromig almodtam kis (50-60 centis) fekete boru es szemu ember felekrol,akik mindig az agyam alol masztak ki.Nagyon feltem toluk es sokaig azt hittem leteznek a valosagban is,le is rajzoltam oket :D Aztan elmult es fogalmam sincs mitol volt.Mai napig meg vannak a gyerekkori rajzaim anyukamnal,es azok is koztuk vannak.Kicsit olyanok,mint a Ne felj a sotettol cimu film "szornyecskei" :)
2014. ápr. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!