Van 2db visszatérő álmom. Mit jelenthetnek?
1. álom
Sokszor látok álmomban lezuhanni egy repülőgépet itt a városban ahol lakom. (Felismertem a helyeket, egyszer volt a főtér, egyszer egy élelmiszer bolt, egyszer meg az az
utca ahol egy ismerősöm lakik)
2. álom
Többször is láttam már álmomban azt a lányt akibe szerelmes vagyok, hogy éppen rámmosolyog. (Egyszer a suliban, egyszer meg egy ismeretlen helyen).
Tudni kell, hogy most érzelmi mélyponton vagyok már lassan több mint 1 éve. (mondhatni szerelmi bánat) Köze lehet hozzá?
+ még 1
Ez csak kiskoromban volt, hogy nem tudtam se mozogni, se kiabálni, és láttam ahogy anyáék lassan távolodnak, de nem tudok utánuk menni. (Erre csak simán kíváncsi vagyok)
Az első álmodhoz talán annyit tudnék fűzni, hogy írtad az érzelmi mélypontot, úgy érezheted nincs kiút, nincs visszafelé, ezt pedig a zuhanó repülő reprezentálja. Ez nálam is előfordul, csak esetemben én magam zuhanok.
A második egyszerű, vágyakozol valami után, ami elérhetetlennek tűnik, álmodban pedig megvalósul. De egy jó tipp: vedd fel a kapcsolatot a lánnyal, beszélgess vele, ne szalaszd el.
A harmadikhoz: gyermekkorunkban sok mindentől félünk, nem érezzük magunkat biztonságban, és ez sajnos álom képében is megnyilvánul.
Aztán lehet egyiknek sincs jelentősége, nem vagyok hozzáértő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!