Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek ezek az álmok?

Mit jelenthetnek ezek az álmok?

Figyelt kérdés

1.Az uszodában vagyunk,és az egy lány osztálytársamat látom pucéran.

2.Egy lány volt a házunkban,akivel filmeket néztem.Egyébként az a lány tetszik,de még nem beszéltem vele.

3.Osztálykiránduláson vagyunk,az egyik szobatársamnak beszól egy ismerősöm,(akit egyébként gyűlölök)ő utána megy egy pisztollyal,beleereszt 5 golyót,aki ettől kifekszik.Majd felkel,és azt mondja:Nem hatnak rám a golyók!Levágtam a bőrömet,a húsomat,és az ízületeimet.És nem tudsz megölni.

Szobatársam beleereszt még egyet,de tényleg nem tudja megölni,ezért elfut előle,a csontváz(aki egyébként egy terminatorra hasonlított) pedig csak röhög és utána megy.Szobatársam bejön a szobába,bizonygatja,hogy mi történt vele.Persze mi nem hittünk neki,én és egy másik szobatársam kinéztünk a folyosóra,semmi.

Bocsi,hogy az utolsó ilyen hosszúra sikeredett!

2014. febr. 23. 20:10
 1/1 ttrezi ***** válasza:

Itt a jelentés, de nem túl összetett, szerintem.

1. Tetszik neked az a lány.

2. A valóságban is szívesen néznél filmet azzal a lánnyal.

3. Huh, ehhez már fáradt vagyok. A szobatársad valószínűleg olyan dumás/vetítős típus lehet a valóságban is, azért nem hittetek neki.

2014. febr. 23. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!