Mit jelenthetnek ezek az álmok? Egyik furcsább, mint a másik.
1. Valamelyik héten azt álmodtam, hogy zombi vagyok. Suliba voltam, ahova a barátaim bezártak, hogy ne okozzak kárt senkiben. Ami nagyon furcsa volt ebben az egészben, hogy sóval kenték a számat, hogy majd haljak meg. Mikor sikerült bezárniuk, utána egy kis idő után beküldték a számomra legutáltabb személyt, és megöltem....
2. Ez az álom is furi volt, tegnapelőtt álmodtam. Szóval, elindultam suliba, és rosszul lettem. A lakásunk a Hév megállóba volt, és mikor rosszul lettem akkor vártam a hévet. Anya elküldött orvoshoz, el is mentem, és valahogy belekeveredett az a fiú, aki tetszik nekem. Ő kísért el meg ott is maradt velem. A rendelőbe olyan volt a vizsgálat, hogy akivel voltál azzal kellett valamilyen feladatokat csinálni, és meg volt a lelet... Mikor mentem haza, a lakás a normális helyén volt (ahol valójában lakok) és mikor bementünk a szobába, leültünk a sráccal és adtam az arcára egy puszit. Nem ellenkezett, meg utána elfojtva, de örültem neki hogy engedte....
Szerintetek mit jelenthetnek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!