Szerintetek mi ez? Különleges erő, vagy mi?
Figyelt kérdés
Álmaimban látok dolgokat...legyen az bármi.pár hétre rá ugyanaz történik meg,csak a valóságban! Ugyanaz mint az álmomban. Mi lehet ez? És nem csak beképzelem magamnak! Normális válaszokat légyszi!!2014. ápr. 22. 19:41
11/13 anonim válasza:
Velem is előfordul gyerekkorom óta, de általában totál lényegtelen dolgokat álmodok meg előre, különleges erőnek pont ezért nem nevezném (lottószámokat én se álmodok meg, csak random hülyeségeket, pl mi lesz az újság címlapján egy hét múlva, ilyenekkel semmire nem megyek)
12/13 anonim válasza:
Velem is van ilyen.
A legfurcsább, amit előre láttam az a mostani tüntetés/polgárháború volt Ukrajnában.
Nem követem figyelemmel a politikát, TV-m sincs. Még jóval a történtek előtt álmodtam, hogy háború lesz Ukrajnában.
13/13 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni csak én valami hülye formában,de aztán a valóságban rájövök az álmom értelmére...Pl. a múltkor azt álmodtam hogy egy hídról,aminél a valóságban egy autó út van,akkor a duna volt ott és le akart ugrani onnan apám,ott volt még egy apám felőli ismerősöm is,mindketten könyörögtünk hogy ne ugorjon,próbáltam győzködni meg minden,az ismerősünk mondta hogy "isten áldjon!",én meg elfutottam hogy én ezt nem nézem végig(de közbe mégis láttam mindent) zuhanás közben átváltozott Berényi Mikivé a Barátok köztből,és nem tudott meghalni,mert valahogy mindig kiforgatta a víz aztán egyszer csak kiléptem a jelenetből,mintha tv-ztem volna aztán onnan is és utána meg neteztem (ez még mindig az álom)és ott meg azon röhögtem hogy a Berényi Miki nem tudott meghalni,de akkor amikor arról beszéltem a "sztori" szerint már nem az apám volt aztán másnap meg rábukkantam a Pamkutya-Szaltó a Lánchídról című videóra...Tudom,elég bonyolultan írtam le...Meg amikor meghalt a mamám,ugyan abban az órában megálmodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!