Mit jelenthet ez az álom? (lent)
Figyelt kérdés
Még régebben azt álmodtam, hogy nálunk van két barátom, és a bátyám barátai is. Akkor még a bátyám egyik barátja tetszett, és annak a fiúnak ott volt az öccse is. Hülyültünk meg minden, de az a fiú, aki tetszett nekem, folyton piszkált, és az öccse védett meg, vele játszottam a legtöbbet.
Aztán hirtelen mindenki eltűnt, csak az én kettő barátom nem. Kerestük őket mindenhol, de semmi...
Jelentheti azt, hogy minden álomban eltűnt személy a valós életben is kiesik az életemből? Mit jelenthetett az, hogy piszkált az a srác?
(Eddig ennyi: a bátyámnak ezek a személyek már nem igazán a barátai, vagy ritkán találkozik velük (azaz én szinte soha nem látom őket), és most annak a srácnak az öccse tetszik... Tényleg jelenthet ez valamit?)
2012. okt. 24. 16:58
2/2 anonim válasza:
szia! szerintem ne is törődj ezzel az álommal, mert felesleges bármiféle választ kapnod, mikor azt már rég megkaptad. ha tetszik valaki, annak mond meg, feleslegesen bocsájtkozol, spirituális spekulációkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!