Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet valamit ez az álom?

Kokakólalájt kérdése:

Jelenthet valamit ez az álom?

Figyelt kérdés
Azért teszem fel a kérdést, meg nem szoktam emlékezni az álmaimra. A tegnapi viszont nagyon is megmaradt, sosem álmodtam még ilyen szörnyűségeset. Szóval az álomban éjszaka mentem hazafele busszal, vagy legalábbis jó késő este lehetett mert kint sötét volt és alig ültek a buszon. Hallgattam a zenét, és a legjobb haveromnak írtam facebookon aki otthon a buszmegállóban várt rám. Egyszer csak elkezdtem beszélgetni egy kigyúrt, tetkós, hosszú hajú igen rossz arcú csávóval. Már nem emlékszem hogy miről, de jól eldumáltunk. Aztán a csávó felállt és odament egy másik emberkéhez. Elkezdett vele veszekedni nem hallottam miről, majd előkapott egy kést és leszúrta. Utána odajött hozzám, és csak annyit mondott "bocs de téged is ki kell nyírjalak mert szemtanú vagy". Szerencsére a busz pont megállt az utolsó pillanatban leugrottam a csávó meg fent ragadt. Elkezdtem futni hazafelé közben írtam a haveromnak hogy mi történt aki leírta hogy milyen számon hívjam a zsarukat, és azt hogy várjam meg mindjárt ott lesz. Felhívtam a zsarukat próbáltam elmondani mi történt, de nem sikerült mert lemerült a telefonom. Hirtelen megjelent a csávó vagy 4-5 haverjával. Elkezdtek üldözni. Végig mögöttem voltak de egyik sem kapott el, futottam ahogy tudtam. Majd reggel lett, és meg befutottam egy boltba amit épp akkor nyitottak. Oda már nem jöttek utánam. Az eladó csaj hívta a zsarukat meg mondott valami olyasmit hogy ezek minden nap itt szoktak vandálkodni. Már a boltot is kirabolták, vagy betörték az ablakát nem emlékszem. Aztán az álom legvégén megérkezik a rendőr autó kiszáll a zsaru ott van a haverom, és anyámék is. A rendőr kérdezi hogy mi történt és itt vége az álomnak.

2014. ápr. 22. 19:36
 1/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki végig olvasta, lehet hogy jó nagy hülyeség, de engem azért kicsit beparáztatott.
2014. ápr. 22. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehetseges, hogy figyelmezteto alom volt, vigyazz az ejjeli buszokon, inkabb ne buszozz ejjel, legy ovatos hasonlo helyzetekben, ne allj szoba barkivel... es akkor nem kell, hogy megtortenjen. Vagyis nem jos-alom volt, hanem csak figyelmezteto...
2014. ápr. 22. 20:43
 3/3 anonim válasza:
én mindig rosszakat álmodom, már évek úta, ha valaki álmomban ki akar nyírni engem, már meg sem lepődöM, VISZONT TE SZERENCSÉS VAGZ, MERT TUDSZ FUTNI ÁLMODBAN...NEKEM VALAHOGY NEM MINDIG SIKERÜL:)
2014. ápr. 23. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!