Ez jel lehet a késöbbiekben?
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok,de az ő érzései nem ennyire erősek irántam..De ma délután amikir aludtad,azt álmodtam hogy állunk egymással szemben,belenEz a szemembe,megfogja a kezemet és az súgja a fülembe:"Tedd azt amit szeretnél"-Én meg erre átölelem és utána ő megcsókol<3Annyira valóságos volt<3Szerintetek ez lehet valami jel arra,hogy majd a későbbuekben talán majd összejöhetnénk vagy ez csak egy álom?
(azt még hozzátenném hogy nem szoktam az álmaimra emlékezni!Utoljára kb. 1éve volt az hogy emlékeztem.És nem is gondoltam aznap arra a fiúra és ezért nem is tudom hogy miért pont vele álmodtam)
Vannak az úgynevezett vágy álmok.
Ez azt jelenti, h ilyenkor a lényed legbelső kívánságai előjönnek. Azt szeretnéd, h a srác ezeket tegye.
Amikor szerelmes voltam egy tanáromba, még a gimibe, egyszer azt álmodtam, h a strandon csókolózunk, hát szép álom volt, de csak a belső vágyakozásaim.
Persze tévedhetek, e szerintem, ha közeledni akarsz a sráchoz, csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!