Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire és miben befolyásol a későbbiekben? Hogy lehetne segíteni rajta?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy már régóta enyhén szólva nem vagyok jóban az apámmal. Már így is sokat szenvedtem miatta, de hiába próbálom az egészet lezárni, félek hogy a későbbiekben is hatással lesz az életemre. Az biztos, hogy miatta vagyok önbizalom hiányos és miatta nem nyílok meg könnyen.
Ezeknek is köze van ahhoz, hogy még nem volt soha barátom.
Apakomplexusom nincs és szerencsére anyukámmal nagyon jóba vagyok, szóval így jobb a helyzet.
Aki hasonló helyzetben van/volt tudna nekem tanácsot adni?
17/l
2014. ápr. 13. 21:56
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló gondom, de hála istennek rám nem hatott annyira. Nővéremre viszont sajnos igen, és jelenlegi kapcsolatában is sok gondja van (a fiú ugyanis erősen hasonlít apámhoz). Én tudatosan kerestem olyan párt magam mellé, aki egyáltalán nem hasonlít rá. Persze ehhez már valamilyen szinten ismerni kell a másikat, de vannak azért árulkodó jelek. Most mondhatnám h próbálj kibékülni vele, de hát tudom milyen nehéz az :D Viszont azt be kell látnod, hogy nem minden pasi olyan, nem lesz mindegyik rossz élmény. Ha úgy érzed valaki előtt megnyílhatsz, tedd meg. Ha ennek ellenére rosszul sül el a dolog, tudhatod, hogy te mindent megtettél és akkor ez nem rajtad múlt. Rossz érzés, meg kellemetlen, ha rájövünk hogy rossz emberben bíztunk meg, de ennyi szerintem az élet része. Én is csalódtam már, meg szerintem mindenki. A kérdés az, hogy túl tudunk e lépni rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!