Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha kitűzök egy célt, az lehet...

Ha kitűzök egy célt, az lehet visszatartó erő a későbbiekben?

Figyelt kérdés
Mondjuk elégedetlen vagyok a bevételeimmel. Elsőnek pl 250 nettó havi bevételt jelölnék meg célnak, mert ez még elég hihető számomra. Ha tegyük fel elérem ezt a célt, és mondjuk 3 hónapig így is történik, akkor megemelném a lécet 300-350 pl. Aztán ha azt az akadályt is veszem, akkor még feljebb, stb... Ez így egy hatékony stratégia? Nem zavaróak a későbbi "megemelt" célok elérésében, hogy előtte hónapokig csak kisebb eredményt akartam? Mert gondolom az lenne a tiszta módszer ha egyből kitűzném azt, amivel tényleg hosszútávon is elégedett lennék, csak hát az ma még nem tartozik a "hihető" kategóriába, így kevés hitem lenne az eléréséhez...
2010. aug. 4. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes, ha lépésről lépésre haladsz a céljaid elérésében. Könnyebb is úgy magasabbat kitűzni, mikor már látod a folyamatot, és hogy valóban működik a dolog.:)
2010. aug. 4. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak olyan célt érdemes magad elé tűzni,ami megvalósítható. De ehhez nem elég,ha hiszel benne. Kellenek a megfelelő körülmények is. Hiába akarsz 250 ezer nettó bevételt, ha nem találsz olyan munkahelyet,ahol kaphatsz is ennyit.

Az akarat sokat segíthet,de legtöbbször nem elég.

2010. aug. 4. 20:59
 3/3 anonim válasza:
anyád teste
2010. aug. 24. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!