Ha a gyerekem fiatalon iszik és dohányzik, a későbbiekben milyen egészségkárosulása lehet?
Anya vagyok, vam egy 16 èves lányom, aki jól tanul, szorgalmas, de persze ő is eljár bulikba. Persze mindig mondja, hogy nem isznak, nem cigiznek, mindig időben(max 2 óra) hazaér, de nem vagyok naiv, tudom hogy ugyis.
Arra lennék kiváncsi, hogy ha ilyen idősen már leissza magát és cigizik mondjuk havonta egyszer, max kétszer, a jövőben ez milyen hátrányokhoz fog vezetni?
Szerintem ezen mindenki, vagy majdnem mindenki átesik. Ugyanezt csináltam, kb. 17 éves koromtól 3-4 éven át. Rock koncertekre jártunk, ahol mindenki iszik és cigizik, én is lerészegedtem párszor, ezen át kell esni és kész.
Ma már 30éves vagyok, és semmi bajom, jó tanuló maradtam, jó eredménnyel végeztem el az iskolákat, normális munkahelyem van. Részeg évek óta nem voltam, max. a céges bulikon évente 1x becsípek, egyéb eü. problémám sincs, ami erre lenne visszavezethető.
Tizenévesen az ember nem ismer mértéket.
Hadd éljen, bulizzon, majd kinövi.
Ha tiltod, még inkább csinálni fogja, csak titokban, és a kapcsolatotok is rámehet. Mármint a normális anya-lánya viszony. Inkább érezze azt, hogy az anyja meghallgatja, segíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!