Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Álmomban a volt barátnőmmel szeretkezek és három melle van mindhárom tejet ad utána bejön a volt anyósom és azt mondja, hogy lovagolni akar mit akar ez jelenteni?
2014. ápr. 15. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Félsz attól hogy a lány teherbe esik és buksz a Mamára is.

Dióhéjban ennyit te perverz disznó.

2014. ápr. 15. 16:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Dehát a lánnyal már szakítottam most egy másikkal járok és amikor összejöttünk már volt egy gyereke az anyja bevallom nagyon csinos és fiatalos a korához képest lehet, hogy igazad van és tetszik az anyja, de sajnos már egy másik csajjal járok.
2014. ápr. 15. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy kevesebet kéne iszogatni esténként, és nem kéne anyósodat stírölni
2014. ápr. 15. 16:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Dehát már nem az anyósom néha bejárok náluk persze csak a gyerek miatt amikor ott vagyok mindig szemez velem és sokkal vonzóbb is, mint a lánya persze a lánya sem csúnya és nem is közömbös a számomra néha álmodni is szoktam róla mármint az anyósomról, de a mostani barátnőm nem szereti, hogy néha oda járok.
2014. ápr. 15. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Banyek, te egy igazi jellem vagy, nem lennék a barátnőd. Az ex-anyósod tetszik??? Ez igen...
2014. ápr. 15. 16:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze teszik hát mondom, hogy nagyon csinos komolyan, ha nem ismerném azt mondanám, hogy huszonéves.
2014. ápr. 15. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:

"három melle van mindhárom tejet ad"

te kisegítőbe jártál? :D

2014. ápr. 18. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!