Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
miért álmodok olyat hogy a mamámnál vagyok, vagy hozzá tartok. beszélünk,megölelem, vele vagyok, mikor felébredek akkor meg elgondolkozom azon hogy haza kellene utaznom hogy tényleg mellette legyek. viszont ez már nem lehetséges mert 2 éve meghalt. a legutolsó álmomban pedig úgy voltam vele hogy még élt, viszont a testén már megjelentek azok a dolgok amik egy koporsóban történnek az emberrel, de mégis élőként volt jelen..sokszor úgy ébredem hogy azon gondolkodom hogy ez tényleg valós, és idő kell mire rájövök hogy nem már tényleg nem él, nem mehetek oda hozzá és nem ölelhetem meg. az elmúlt hónapban csak ezt álmodom kisebb változásokkal. tudom hogy nem tudtam őt elengedni, nagyon megviselt amikor elvesztettem, olyan –írtó klisé- mintha kiszakadt volna belőlem valami és ott maradt a két évvel ezelőtti nyárban.
2014. ápr. 14. 07:49
 1/1 anonim válasza:
Szia! A saját álmaimat ismerem és próbálom elemezni,nem vagyok szakértő. Szerintem igen, még nem engedted el, van, amikor nagyon nehéz elengedni a szeretteinket. Talán el kellene tőle búcsúznod valahogy, felidézve a szép emlékeket,ami mindig veled lesz, de ez mindenkinél máshogy történik. Tudod, hogy már nem él, de mégsem akarod ezt elfogadni vagy váratlanul ért a halála. Nekem sokat segített, ha elmentem a temetőbe és "beszélgettem" vele és szép lassan megnyugodtam, de volt olyan akinél évek múlva is fájdalmas volt rágondolnom és sokszor álmodtam vele. Akkor álmodunk a legtöbbet halottainkkal,amikor nedves, esős az idő. Nálam ez valamiféle időjárás jelentés is! :) Az idő is segíteni fog!
2014. ápr. 15. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!