Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez jelent valamit?

Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Már sokadjára álmodok az exemmel, pedig már több mint fél éve van új pasim. Az előző kapcsolatomnak nem volt értelme, nem voltam szerelmes, egy régi barát volt akivel azt hittük, hogy szeretjük egymást, de aztán megcsalt és így vége lett, de amúgy is tudtam, hogy nem működik. Ha összehasonlítom a kettő, a mostani milliószor jobb, szeretem őt, szerelemből és minden megvan amire szükségem van egy kapcsolatban, és ez az előzőről nem mondható el. Mégis sokszor álmodok az exemmel. Havonta van, hogy többször is szerepel az álmaimban és általában összejövök vele vagy ilyesmi. Mi lehet az oka ennek?

2014. ápr. 12. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a mostani pasiddal akartad (regebben) elfelejtetni az exed, akkor lehet h meg nem vagy tul rajta.
2014. ápr. 12. 14:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Neem, miutan szakitottunk 3honappal kesobb ismertem meg a mostanit es teljesen tul voltam mar rajta akkor.
2014. ápr. 12. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, megoldatlan problémával váltatok el. Gondolkodj, mit nem zártatok le, milyen nyitott kérdés maradt. Ha rájöttél, és tudod rendezni, tisztázd vele.
2014. ápr. 21. 14:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!