Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hol csinálom rosszul? "Tudatos...

Hol csinálom rosszul? "Tudatos álom"

Figyelt kérdés
Szeretnék tudatosan álmodni és akárhogy csinálom nem sikerül de még a kis álom jelenetek sem jelennek már meg. Csinálom a valóságtesztet de az sem válik be. Teljesen kezdő vagyok ehhez és a segítségeteket szeretném kérni. Több oldalt is olvastam már de akkor sem megy.
2014. ápr. 14. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem sikerül, az álom azért álom, mert nem tudatos. Annyiban viszont tudod irányítani, hogy azt csinálsz benne, amit akarsz. Pl. futhatsz, repülhetsz, sőt, ha belegondolsz álmodban sokkal többet, és sokkal durvább dolgokat is tehetsz. Tehát ebből a szempontból lehet tudatos. De hogy az agyad pihenés közben mely információkat dolgozza föl, azt nem tudod irányítani, tehát az álom csak úgy jön. Ha mégis valami folytán ez lehetséges lenne, én akkor sem javasolnám, ki tudja, lehet az agyad fáradtabb lesz, ha nem úgy piheni ki magát, ahogy ő szeretné.
2014. ápr. 14. 22:26
 2/3 anonim válasza:
1. Ne mondj már hülyeségeket kérlek.
2014. ápr. 14. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:
1-es nem mondott hülyeséget. A tudatos álom hülyeség. Illetve aki eladta a róla írt könyvet, annak nyilván nem az.
2014. ápr. 24. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!