Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez miért lehet?

Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb egy évvel figyeltem meg,hogy amit álmodok az meg is valósul... Nagyon sok dolog volt amit megálmondtam és rá pár napra meg is történt. és kb egy éve figyeltem ezt magamnál. ez miért lehet?

2014. márc. 26. 19:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Ismertem ilyen embereket és egy időben én is képes voltam erre. Nehéz megmondani. Lehet ahhoz köze, hogy mint az agykontrollnál bevonzod azt amit akarsz, vagy álmodban valamilyen nevezzük spirituális módon a jövőbe látsz. Nagyon racionális válasz szerintem nincs erre csak valami hasonló. Ez olyan mint egy különleges képesség. Van aki ezt tanulja, van akinek magától megy. Ezek a dolgok, amiket megálmodsz, mennyire nagy dolgok? Mármint olyasfélék, hogy találkozol valakivel meg mondjuk 4-est kapsz a földrajzdogára (most csak mondtam valamit) vagy azt is megálmodod, hogy egy illetővel miről beszélsz?
2014. márc. 27. 09:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!