Jelenthet valamit az álmom?
van egy ember az életemben, akihez évek óta nagyon erősen kötődöm (szerelem?), bár nem sokat beszéltünk.
Az álmom úgy kezdődik hogy belépek egy helységbe és ott van egy jósnő. Két tálat ad nekem, az egyikbe puha bábuk vannak, felitatva valamivel és azt mondta, dörzsöljem végig velük az arcom, a másik tálban pedig valamilyen ital, meg kellett innom, de az első kortynál nem jutottam tovább. Igazából végig ez az illető járt a fejemben, róla akartam kérdést feltenni, hogy esetleg nem tudna-e valamilyen módot arra hogy több közöm legyen hozzá. De amikor hozzákezdtem volna elküldött..
Sokszor álmodom azzal, hogy ezt az illetőt keresem az utcákon. Volt, egymással szemben ültünk ( nem emlékszem nagyon) akkor is sötét volt és valami olyat mondott hogy hasonlítunk. A többire nem nagyon emlékszem, de sokszor álmodok vele és miközben pörögnek a képek bűntudatom van és ideges vagyok.
Jól beszél az #1. Közelebb akarsz kerülni hozzá, minnél többet tudni róla es lelkileg, belsőtulajdonságra hasonlóak vagytok.
Pls adj egy zöld kezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!