Azt álmodtam hogy a fogorvos megállapitja hogy daganatom van. Mit jelent ez? 16/L
(ezt nem álmodtam, de lehet hogy köze van hozzá: Egy hete megfájdult a fogam, és az inyemen lett egy hatalmas dudor, meg is látszott az arcomon, mert kinyomta az arcomat. Igazábol nem is foglalkoztam vele az utobbi időbe., csak az első napokon)
Ma viszont egy félelmetes ÁLMOM volt: Elmentem a fogorvoshoz, hogy nézze meg a lyukas fogamat (ami amugy a való életbe is lyukas és tényleg fájni szokott), na mindegy. A fogorvos néz bele a számba és azt mondta hogy daganatom van, és ez valószinűleg, biztos hogy rosszindulatú. Utàna elmentem családhoz, majd másnap az iskolában a barátaimmal beszélgettem és elkezdtem sirni, az egyik barátnőm megkérdezte hogy: daganat? Én meg nem tudtam hogy honnan tudja. Sírtam és mondtam: nem akarok meghalni, meghogy még akartam a nyáron is pénzt keresni a nyári diák munkán..
Ez mit jelenthet? Lehet hogy daganatom van vagy lesz a való életbe vagy valami? Mert álmomban a fogorvosnál voltam, és azt mondta rosszindulatú..
Jelent ez valamit vagy ne foglalkozzak vele? (mindenesetre megrémitett egy kicsit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!