A gyökérkezelés mely fázisa a legfájdalmasabb?
Én 2x voltam, mindkétszer fájt.
Többet ehhez a fogdokihoz nem megyek, de a másikért meg fizetni kell :P Lehet elmegyek Németországba mert a tesómnak is ott csinálták és ott minőségi munkát végeznek, ingyen! Furcsa ez az ország azért..
4-es: Már megint az országszidás. Ennyi erővel én meg mondhatnám, hogy TB alapon járok dokihoz, és mindent tökéletes csinál...
Orvostól függ, nem az országtól...
Az a baj az országgal, hogy ha átmegyek egy másik dokihoz, már fizetni kell! Ha utazok több száz kilométertm akkor meg ingyen van egy idegen honban. Szóval igen, az országgal van a baj.
Az meg a másik, hogy miért adnak olyannak papírt aki nem ért hozzá? Na mindegy..
Akkor azt már el se mondom, hogy 20 ezrekért veszik a vért tőlem mert az olyan jó biznisz. Ennyit a TB-ről :P Ami már egészségügyi hozzájárulás, az új alaptörvény óta.. de akit valóban érdekel, az utána nézhet bármikor. Akit nem érdekel az meg feleslegesen erőlködik a vitával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!