Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vajon mit jelenthet?

Firedoom kérdése:

Vajon mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Már többször is álmodtam arról, hogy angyal vagyok, ilyenkor a céltalanul repkedek mindenfele, keresek valamit, de nem tudom mit. Felfele repülök, de egy szintnél nem tudok feljebb jutni, mindíg visszazuhanok

2014. febr. 17. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy léteznek angyalok. De maga a szárnyaknak szimbolikus jelentése van, például: szabadság.

A céltalan röpködés egyértelmű, neked kell tudnod, mire vagy kíváncsi, mit akarsz tudni vagy mit akarsz elérni. Főleg így, hogy az álmodban szárnyaid is vannak. Ez arra utal, hogy lehetőséged és az adottságod megvan ahhoz, hogy elérd, amit akarsz, csak azt nem tudod még, mi lenne az.

Az, hogy egy szintnél tovább nem tudsz repülni, tehát eljutni, azt jelentheti, hogy van valami, vagy valaki, aki a céljaid elérésében akadályoz, vagy nem hagy tovább lépni.

2014. febr. 18. 09:57
 2/2 A kérdező kommentje:
A baj csak az, hogy nem tudom mi lehet a cél, nem tudom mit keresek. Repülök, keresek valamit, de nem tudom, hogy mit, közben meg attól félek, hogy nem találom meg.
2014. febr. 18. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!