Ufóval álmodtam! Vajon mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy ufóról lövik fel a tűzijátékokat, és rakétákat is lő ki. Mit jelenthet? Megálmodtam volna az invázió közeledtét?2013. dec. 22. 10:06
1/5 anonim 

válasza:

Persze, hogy megálmodtad az inváziót, mi más magyarázat lehetne rá.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az előttem válaszoló is írta: IGEN!
Már csak azt nem értem, hogy jön ide a Veszett Földikutya, és a Tejszínhabos mellbimbó.
3/5 anonim 

válasza:

Az aszcendensed belépett a veszett földikutya házába, ilyenkor kerülni kell a tejszinhabos mellbimbó nyalogatását.
4/5 anonim 

válasza:

Most már nem kétséges. A Föld elveszett, mind meghalunk.
5/5 anonim 

válasza:

Én nem hiszem, hogy vannak olyan földönkívüliek, akik látogatják a Földet. De megosztom, én miket álmodtam.
Egyszer azt, hogy a fürdőszobai összefolyó tetejét felnyitottam, és a vízben egy idegen lény arca volt. Ekkor fel is ébredtem, és egy darabig féltem, szarul éreztem magam...
Aztán máskor biciklivel mentem egy rokonomhoz. Biciklizés közben felnéztem az égre, és egy óriási valami lebegett az égen. Aztán szétnézve többet is láttam. Ez az álom nagyon élethű volt.
Lehet hogy én is az invázió eljövetelét álmodtam volna meg? :O
NEM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!