Azt álmodtam, hogy meghalok?!
Figyelt kérdés
Nem tudom miért,hogyan,csak annyit tudtam,hogy pár napom van... megrémisztett a gondolat,hogy ennyi van csak nekem, meghalok, de közbe próbáltam erős is maradni, és elfogadni. Mostanába sokszor álmodom,hogy meghaltam, vagy megfogok, nemtudom miért?!2013. dec. 9. 09:44
1/7 anonim válasza:
Nem para. Engem már lőttek tarkón, haltam meg mérgezésben, zuhantam le a magasból, kaptam rákot, dobtak a városomra atombombát álmomban. Bizonyára foglalkoztat a halál és a meghalás kérdése, azért álmodsz róla gyakran.
3/7 Lilith1994 válasza:
Az egyik àlmos könyvet szerintem hosszù èletet jelez.
4/7 anonim válasza:
Megpróbál figyelmeztetni valamire, ami fölött ébren elsiklasz.
5/7 anonim válasza:
Van valami ügyed, amit le szeretnél zárni, de még nem tetted meg.
6/7 A kérdező kommentje:
valami fölött elsiklok? hmm... valamit le kellene zárnom? mikor jövök rá,hogy mit?!
2013. dec. 10. 10:41
7/7 anonim válasza:
Erre csak te tudod a választ. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!