Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom vajon?

Mit jelent ez az álom vajon?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. azt álmodtam h az utcábkba költözött egy fiu tőlünk 4házra és velünk szembe a szomszédba volt egy mentő és a fiu nm tudott elmenni az emberektől és előttünk állt meg és pont kint voltam a kaput csuktam be és rámköszönt,elkeztünk beszélgetni,addigra mindenki elment amentő is és beesteledett. Nagyon jol elbeszélgettünk és kiderült hogy egy városba járunk suliba csak másik suliba és reggel elvisz suliba mert már megvolt a jogsija stb...és igy egyre többet taliztunk de csak haverok voltunk olyan BFF . Nem toom mennyi idő telhetett el ezután de a suliba rosszul lettem és korházba kerültem. Beis fektettek osztályra és a fiu bejött hozzám. mikor bejött kiderült h egxik oszt.társával fekszek egy szobába aki miután elment a fiu eléf furin viselkedett vlm mert tetszett neki is és kérdezte h eggyütt vagyunk e,mondtam nem, akkor kicsit vissza fogta magát. Másnap azt a csajt haza engedték és mikor elindult volna a fiu akkor jött hozzám egy csokor virággal amire elég ideges lett....

ennyi lenne mert utánna felébredtem. Am van barátom de az álmomba nem volt meg nm is szerepelt benne.

Mit jelent ez? bocsi ha haoszzu, kösszi ha elolvastad és válaszolsz

2013. okt. 31. 22:23
 1/8 A kérdező kommentje:
nagyon valóságos volt minden,még a házunk előtt a kapus rész is
2013. okt. 31. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Érdekes! De nem hiszem, hogy jelent valamit! :( bocsi a lelombozásért! :(
2013. okt. 31. 22:37
 3/8 Péter222 válasza:
Az álom a tudat alattiból származik,nos nem akarok a magánéletedben turkálni de ez arra utal hogy nem vagy boldog a kapcsolatodban és ezt legbelül te is tudod csak elfojtod,illetve olykor másra gondolsz hogy milyen lenne vele... de persze lehet tévedek.
2013. okt. 31. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy az álom az akkor jelenthet valamit, ha rövid! Ha hosszú akkor nem hiszem! SZERINTEM! És amikor én azt képzeltem, hogy az akatsuki tagja vagyok, és 1 hét eltelt az álmomban, míg a valóságban ugye 8-9 óra! De nekem fel sem tűnt hogy álmodom, mégharcoltam is, de úgy mintha igaz lenne, hisz számomra igaz is volt! (bocsi fogalmazásból mindigis 2-es voltam! :D)
2013. nov. 1. 08:19
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. nov. 1. 10:57
 6/8 anonim válasza:

Érdekes, hogy miért a "kórterem" a legtöbb család/párkapcsolat életében a drámai fordulópont.

Az álombeli logika szerint 1.lebetegszem/legyengülök/elgyengülök és kórházba kerültem 2.legyengültem tehát meglátogatnak a szeretteim/ellenségeim

3.az ellenségeim megsajnálnak és megbocsátanak

4.a szeretteim hoznak virágot, forrócsokit, kedvesen szólnak hozzám, bánnak velem.Azt érzem, hogy szeretnek.

A kórterem érzelmileg felfűtött színtere az emberi kapcsolatoknak/sorsdrámáknak.Szerintem lélektanilag steril, védett közeg.Úgy értem ahol a hozzátartozóknak, ellenségeknek nem "illik" verekedniük, veszekedniük egymással, felzaklatni a beteget/betegtársakat a szobában.

Azok az emberek vágynak ide tudatosan/tudat alatt, akikkel a kutya sem törődik SZERINTÜK/nem tudják értékelni a törődést/szegényes a fantáziájuk a másik emberről, másik emberrel való törődésről

KÉRDÉS:

1.veszekedtél valakivel elalvás előtt?Valakivel, akivel megoldatlan a kapcsolatod?Úgy értem sok a vita, de nem beszéltek egy nyelvet és a probléma csak nem akar megoldódni köztetek.

2.A kedveseddel mennyire szoros a kötelék köztetek?Eltéphetetlen? Úgy érzed, nagyon szerelmes vagy?Esetleg pont ellenkezőleg?

Mondok én neked valamit...A "mentő" az álmodban azt jelenti, hogy már felismerted a problémát a párkapcsolatodban. Ezt a problémás viszonyt viszont egy "kedves" idegen támogatása/odaadása nélkül nem tudod lezárni "elkezdtünk beszélgetni,addigra mindenki elment a mentő is és beesteledett" azaz eltereléssel tudod kezelni a helyzetet.Addig-addig halogattad a döntést, hogy végül "kórházba" kerültél, azaz a támadásoktól mentes, védett közegbe, ahol döntened továbbra sem kell, senki sem sürget, minden szem rád szegeződik, a kórteremben Te vagy a lényeg, ahol mindenki arra biztat, hogy "gyógyulj meg mielőbb!Ne törődj a problémákkal!Csak te vagy a fontos"...azaz véletlenül se hozz olyan döntéseket, amiktől rosszabbul érzed magad a bőrödben.

Az, hogy a kedves idegen bejött téged meglátogatni egy csokor virággal egyszerre drámai és megalázó annak a korodbeli lánynak, akihez senki sem jött be és egyedül ment haza.Az a lány is Te voltál.Akivel nem történik semmi drámai, váratlan, romantikus, mesébe illő és érzése szerint senki sem törődik vele.Neki kell döntéseket hoznia, felkelni a kórtermi ágyból és hazamenni a saját lábán.Szerinted Ő/Te megalázott?Én tisztelem ezért speciel.

Üzenem, ha úgy érzed, hogy a jelenlegi kapcsolatod nem tudod miért, de nem felel meg neked VÁLTS!(hozzáteszem a háttérben ameddig nem rendeződik a viszonyod a családoddal, minden párkapcsolatod kínlódás lesz nehéz döntéshelyzetekkel) Mert az álmoddal üzentél magadnak: ha túl sokáig halogatod a döntést, megbetegíted saját magadat.Ha nem vagy elég gyakorlott a szakításban/problémamegoldásban gyakorold.Ez is olyan, mint a vezetés.Tanulható.Ebben is rutint kell szerezni, hogy gördülékenyen menjen.

2013. nov. 1. 15:21
 7/8 A kérdező kommentje:

kedves utolsó ! igazad van aznap veszekedtem barátommal egy kicsit de megoldottuk a problémát,nagyon szeretem és ő is engem.

viszon eddig sokat voltam korházban a szivem miatt ez is lehet benne?

2013. nov. 1. 16:32
 8/8 anonim válasza:
Drága kérdező!Persze, hogy lehet.Minden álmod egy üzenet saját magadnak.Dekódold.Erre csak te vagy képes.Maximum más segíthet rávezetni arra, amit már úgyis tudsz.
2013. nov. 1. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!