Mit jelent vajon ez az álom?
Figyelt kérdés
Sosem felejtem el senki szülinapját, főleg nem azokét, akik fontosak, vagy valaha fontosak voltak. Álmomban azon kaptam magam, hogy 10 nap telt el, és akkor döbbentem rá, hogy elfelejtettem felköszönteni a volt páromat. Teljesen rosszul érintett a dolog, mert velem még ilyen sosem fordult elő. És kétségbeesetten próbáltam rájönni álmomban, hogy mit tegyek: 10 nap után már szégyen lenne utólag felköszönteni2013. szept. 28. 18:41
1/3 anonim válasza:
Az, hogy túl sokat gondolsz a születésnapokra és aggódsz, ha elfelejted valamelyikét.
2/3 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy vajon mit jelent, én csak zsíron, havon és kaktuszrügyön tudom.
3/3 A kérdező kommentje:
1. Nem aggódom, mert sosem felejtettem még el senkijét. A kisujjamban van :)
2. Nagyon vicces vagy! :D :D
2013. szept. 29. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!